dinsdag 21 januari 2014

Succesverhalen met Ashlee Janelle Danso



Wij vinden het zeer belangrijk om het succes van onze leden te delen. Daarom gaan wij regelmatig een artikel wijden aan onze professionals en studenten die wat binnen hun carrière of hun studie te vieren hebben.

Wij zijn zeer trots op Ashlee Janelle Danso, een jong Ghanese fashion stylist to the stars. Ashlee Janelle is binnen haar bedrijf, Styled By You! onlangs met een nieuw concept begonnen, genaamd HYPE STYLING. HYPE STYLING is een concept waarin Ashlee new faces, bekende artiesten en creatives gaat HYPE STYLEN. In de eerste editie met THE VOICE OF HOLLAND kandidaat/artiest Nicole Bus, laat Ashlee Janelle in speed zien hoe zij THE HYPE creëert. 

Amsterdam international Fashion Week

Op vrijdag 24 januari 2014 presenteert Ashlee haar styling fashionshow tijdens de Amsterdam International Fashion Week in het Kunsthuis. Dit exclusieve styling fashionshow zal een preview geven van de spring/summer styling collectie van verschillende merken en zal onder meer een combinatie zijn van verschillende trends en haar trademark; het mix en matchen van kleuren en prints. Het is tijdens deze styling fashionshow de kunst het gekende te doorbreken en met haar fashionsense een nieuwe statement te maken.

Wil jij erbij zijn?  Kaarten zijn beschikbaar via de website van Styled By You! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten